Ajánló

Miért vásárolj bútort az AliBútornál?

Miért vásárolj bútort az AliBútornál?

Az interneten megannyi kereskedő, számtalan bútoráruház kínálja termékeit, mind a legjobb benyomás keltve magáról.

Hisszük, ha megismeritek tevékenységünket, akkor szívügyünket, az AliBútor bútorboltot megismerve megláthatjátok, miért érdemes épp minket választani.

Az AliBútor egy magyar kiscsapat valóra vált álma, csak Magyarországon forgalmazzuk a bútorokat. Méretünknél fogva eleve képtelenek lennénk egy nagy és sokáruházas multival versengeni a globális világban, de célkitűzésünk nem is ez. Mi egy megbízható, magyaroknak szóló, valóban minőségi bútoráruházat szerettünk volna létrehozni, melybe minden lelkesedésünket beletettünk. Folyamatosan jelenítjük meg a cikkeket honlapunkon a bútorokról, illetve eligazodásról az online bútorboltok világában, hogy vásárlóink és látogatóink megfontolt döntést hozhassanak, és megkönnyítsük számukra a bútorvásárlást. A bútorok ugyanis hosszú távra szólnak, sokáig velünk maradnak, kiválasztásuk és a vásárlás helye tehát nem elhanyagolható szempont. És épp ezért – mert bútoraink hosszasan velünk maradnak – alakítottuk ki kínálatunkat eleve úgy, hogy csakis minőségi termékeket tartalmazzon. Míg sokak valójában préselt bútorforgácslapokat és tömeggyártott termékeket forgalmaznak, addig mi igyekeztünk (és a mai napig igyekszünk) kifejezetten jó minőségű, válogatott termékekből álló palettát felsorakoztatni, elvégre mi magunk sem örülnénk, ha egy ágyrács, vagy kanapé már két hét után eltörne, vagy megsérülne. Miként azt a főoldalon is írjuk, „termékkínálatunkat előzetes kutatás, felmérések alapján gondosan állítottuk össze, hogy vásárlóink a lehető legjobb ár/érték arányú termékekhez juthassanak hozzá. Minden termékünk lapraszerelt, viszont ennek ellenére strapabíró anyagból készültek, így biztos lehet benne, hogy minőségileg megfelelő terméket fog nálunk vásárolni.”

A szállítással ugyancsak igyekeztünk olyan szolgáltatást kínálni, ami versenyképes, gyors, és egyedi. Kis csapatunk egy tagjával fordult elő korábban, hogy egy fizikális bútorboltban választotta ki a bemutatott terméket, és legnagyobb meglepetésére 6 hónapot kellett várnia a bútorra. Az AliBútornál garantáljuk, hogy nem szükséges hosszú hónapokat várni a megrendelt bútorokra, sőt, a szállítás gyorsaságán kívül a szállítás formáját is szívügyünknek érezzük. Mi nem dolgozunk különálló vagy független szállítócéggel, hisszük, hogy kedvenc kanapéd, sarokülőd, íróasztalod, komódod, kerti bútorod a legnagyobb odafigyelést igényli, amelyről csak akkor bizonyosodhatunk meg, ha magunk szállítjuk. A nálunk rendelt bútorod tehát mi magunk visszük ki, így nincs „depóba érkezés” vagy másik oldalra közvetítés a nyomon követés kapcsán, naprakész és aktuális információkkal szolgál téged ügyfélszolgálatunk.

Ez utóbbit szintén komoly tényezőnek tekintjük, az ügyfélszolgálatot. Szekrény rendelés esetén, asztal, érkezőszett, irodabútorok, vagy bármilyen bútorról is legyen szó, mindig kardinális kérdés a „Mikor érkezik?” kérdés. Ha a vevő nem tudja, netán alkalmazkodnia kell egy kényelmetlen helyzetben, az rontja a vásárlási élményt. Lássuk be, a sarokkanapék, gardróbszekrények, fotelok, konyhai bútorok nem olyan termékek, mint például egy pendrive, amit könnyűszerrel rendelhet az ember a munkahelyére. Épp ezért, miután megrendeled bútorodat, ügyfélszolgálatunk felveszi veled a kapcsolatot, és az adott termékről informál, egyeztet, így órapontos szállítással fogsz találkozni, amellyel könnyen tervezhetővé válik a napod.

Rendkívül ritkán fordul elő, de az ügyfélszolgálat gördülékenysége a bútorok visszaszállításánál is rendelkezésre áll. Amennyiben nem a megfelelő terméket választottad ki, esetleg meggondoltad magad, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted bútorod.

Ügyfélszolgálatunkat és bútorainkat sok pozitív visszajelzés illeti, amit mi nagyon megtisztelőnek tekintünk. A jó visszajelzéseknek azért is örülünk, mert így tudatjátok velünk, elértük azt, amit szerettünk volna, egy olyan bútoráruházat, ahol minőségi bútorokkal találkozhattok széles választékban, saját futárszolgálattal, órapontos szállítással. Mindezt igyekeztünk kiegészíteni plusz egy szolgáltatással, ami arra irányul, hogy ha már kiválasztottad és megrendelted kiszemelt szekrényed, kanapéd, íróasztalod, fotelod, vagy bármilyen bútorod, tudd, hogy megérte. Ezt onlinePénztárca jóváírással igazoljuk a számodra, vásárlásod után ugyanis nem csak a szállítási díj többszöröse kerül visszatérítésre, de szó szerint pénzt kapsz vissza vásárlásod után, amit több webshopban is levásárolhatsz.

Azért dolgozunk nap mint nap, hogy vevőink elégedettek legyenek, és különlegeset, egyedit adhassunk vásárlóinknak. Minden bútor különleges, minden vendég egyedi. Ha bútor, akkor AliBútor.