Csapatunk

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak egy ismeretlen személyként tekintsenek vásárlóink munkatársainkra.

Célunk, hogy vásárlóink kiváló vásárlói élményt tapasztaljanak a kifogástalan terméktől kezdve az udvarias, segítőkész kiszolgálásig.

Rólunk

Dorina

Ügyfélszolgálat

Rólunk

Edina

Ügyfélszolgálat/Garanciális ügyintézés

Vásárolj Megbízható, Magyar Kereskedőtől

❤️Közel 20.000 Követő a Közösségi Médián ❤️
👥Több, mint 300 Értékelés különböző felületeinken👥
⭐Átlagosan 4,5/5 értékeléssel⭐

Miért vásárolj az alibutor.hu-n?

Megbízható szállítás

Megbízható partnereinknek köszönhetően, biztosítjuk a sértetlen bútor kézbesítést

Gyors Szállítási Idő

Átlagosan 7-14 munkanapon belül

Fizetés, Akár Átvételkor

Gyors, megbízható bankkártyás fizetés, utalás díjbekérő alapján, vagy akár készpénzben átvételkor

365 Napos Visszaküldés

Küldd vissza a terméket akár 365 napon belül

Minőség ⭐⭐⭐⭐⭐

Termékkínálatunkat előzetes kutatás, felmérések alapján gondosan állítottuk össze, hogy vásárlóink a lehető legjobb ár/érték arányú termékekhez juthassanak hozzá. Minden termékünk lapraszerelt, viszont ennek ellenére strapabíró anyagból készültek, így biztos lehet benne, hogy minőségileg megfelelő terméket fog nálunk vásárolni. 

Gyors szállítás ⚡⚡⚡

Mindig törekszünk arra, hogy vásárlóink a lehető leggyorsabban juthassanak termékeinkhez. Több bútor áruházzal ellentétben nálunk nem szükséges hónapokat várni a termék megérkezéséhez. Termékeinket átlagosan 7-14 munkanapon belül szállítjuk vásárlóink részére. 

365 napos visszaküldés 🔙

Webáruházunkban vásárolt termékeinket az átvételtől számítva 365 napon belül visszaküldhetik, így elég idő áll rendelkezésre, hogy vásárlóink megbizonyosodhassanak arról, hogy a megfelelő terméket választották. A visszaküldés feltételei az Általános Információk menüpontban találhatók.

Kedvező ár 🏷️💰🫰

A termékek árképzése során igyekeztünk a lehető legjobb ár/érték arányú ajánlatok létrehozásán. Biztosak vagyunk abban, hogy vásárlóink elégedettek lesznek a nálunk vásárolt termékekkel. 

Cég adatok

Pantheon Modell Capital Kft.
Adószám: 27476426-2-02
Cégjegyzék szám: 02 09 087785
Számlaszám: 10300002-13521167-00014902
Számlavezető: MBH Bank Nyrt. 

Kapcsolat

Telefon

+36205088110

E-mail

info@alibutor.hu

Értékesítési cikkeink közé tartoznak: Hálószoba és nappali bútorok, kanapék -ülőgarnitúrák, konyha és étkező bútorok, fürdőszoba  bútorok, irodai bútorok, előszoba bútorok, kerti bútorok és még egyéb kiegészítők.

Cégünk lépést tart az aktuális bútor dizájnnal, ezáltal folyamatosan fejlődünk és egyre sikeresebbek leszünk. Ezt az innovációt vásárlóink megalapozott bizalma jóvolta nélkül nehezen értük volna el. Kezdetektől fogva törekszünk a tökéletességre és minden kívánság teljesítésére.
Igyekszünk nagy pontossággal mindenkit kiszolgálni és igény szerint minden terméket időben leszállítani. Szeretünk minden érdeklődővel/vásárlóval közvetlen kapcsolatban. Garanciát természetesen vállalunk, rugalmasan kezelünk minden apró helyzetet és igyekszünk az egyedi kéréseket is teljesíteni.
Termékeinket kisebb-nagyobb elemekbe, csomagolva szállítjuk sérülés elkerülése és a termék egyszerűbb behelyezése érdekében.