Általános Információk

Szállítás

 • Termékeinket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk!
 • szállítást megbízható partnereink végzik, így biztosítjuk a termékek sérülésmentes érkezését!
 • INGYENES házhoz szállítás Magyarország egész területén (átlagos szállítási idő 7-14 munkanap. Csak házig/kapuig szállítjuk a bútort, nem visszük be/fel az ingatlanba)
 • További információért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben!

Fizetés

Az AliBútor-nál a következő fizetési lehetőségek közül választhatsz:

 • Biztonságos online bankkártyás fizetés
 • Banki átutalás díjbekérő alapján
 • Utánvétes fizetés
 • Cofidis Áruhitel

365 napos visszaküldési lehetőség

A Pantheon Modell Capital Kft. webáruházban (alibutor.hu) vásárolt bútort a vásárlás napjától számított 365 napon belül, bármilyen indoklás nélkül visszaküldheti, cégünk pedig visszafizeti a termék teljes vételárát.

Kérjük, a termék kicsomagolása előtt olvassa el alábbi 365 napos visszaküldéshez szükséges feltételeinket:

– A termék csomagolásának sérülésmentesnek kell lennie.

– Amennyiben az átvételkor, vagy a kicsomagoláskor sérülés keletkezik a bútoron, annak elemeiben (mint pl. nem megfelelően lett kicsomagolva, szikével felsértette a bútor felületét stb.), vagy csomagolásán, úgy sajnos nincs lehetősége a 365 napos visszaküldést igénybe venni.

– A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni. A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt.

– A bútor összeszerelése előtt kérjük, vizsgálja meg annak elemeit, elégedett-e a minőségével, színével, mivel a már legalább egyszer összeszerelt bútorokat nem tudjuk visszavenni a 365 napos elállás keretében.

– Amennyiben nem elégedett a termékkel, nem ilyet szeretett volna vásárolni, úgy kérjük, semmiképp ne szerelje össze, tegye vissza az elemeket a dobozba, zárja le és éljen a 365 napos visszaküldési lehetőséggel, aminek keretében a terméket elszállítjuk és visszatérítjük a vételárat.

Pontgyűjtés

Az AliBútornál lehetőséged van a vásárlás és egyéb webáruházunkban végrehajtható tevékenységek után pontokat gyűjteni, amiket később beválthatsz kedvezmény formájában.

A www.alibutor.hu webáruházban minden vásárlás után regisztrált felhasználóink jóváírást kapnak pontok formájában, amiket a következő vásárlás árából levonhatnak a pénztár oldalon.

Egy rendelésre maximum 20% kedvezmény érvényesíthető.
A beváltatlan pontok a vásárlástól számított 2 év múlva elévülnek, így azokat már nem lehet felhasználni. 

Utólag nem áll módunkban pontokat jóváírni.

A pontok jóváírásához mindenképpen regisztráció szükséges a rendelés leadása előtt.

Minden regisztrált vásárló 100 Ft költésenként 1 pontot kap.
1 pont értéke 1 Ft.

Példa:
100.000.-Ft vásárlás esetén 1.000 pont jóváírást kapnak vásárlóink, ami 1.000.-Ft-nak felel meg, amit a következő vásárlás során levásárolhatnak, amennyiben regisztrált felhasználóként vásároltak nálunk.

Az első regisztráció alkalmával ajándék 100 pontot írunk jóvá. 

Garancia

Reklamáció bejelentése

Kérjük adja meg adatait az azonosításhoz.
Kérjük adja meg elérhetőségeit, ahol tájékoztathatjuk a reklamáció folyamatáról.
Kérjük adja meg a sérült termék nevét, részletezze a hibát, és mindenképpen töltsön fel képen a hibáról, amennyiben lehetséges.
Kérjük a hibáról készítsen fényképet, majd a lenti gombra kattintva töltse fel.
Hibás, sérült elemek esetén kérjük mindenképpen jelölje meg a szerelési rajzon a sérült elemet, hogy a lehető leghamarabb megrendelhessük a gyártótól.

Gyártói hibát észleltél? Sérült a termék? Ne aggódj, megoldjuk!

A hibát kérjük minél hamarabb jelentsd be nekünk az elérhetőségeink egyikén:

info@alibutor.hu
+36 20 508 8110

Kép küldése a termékről és a hibáról kötelező!

Pantheon Modell Capital Kft. minimum 12 hónapos gyártó által nyújtott garanciát vállal 10.000 Ft eladási ár feletti termékeire. A garancia a termék átvételének napjától érvényes. A termék természetes használatból adódó kopása, értékcsökkenése, tulajdonságainak változása az idő folyamán természetes folyamat, és nem minőségbeli hiányosság. A természetes fából készült bútorok anyagának változása, deformálódása, vagy a bútor színének elváltozása az idő folyamán nem tekinthető meghibásodásnak. A szavatosság időtartamán belül a Pantheon Modell Capital Kft. minden egyéb természetű hibát, sérülést javít, vagy amennyiben szükséges kicseréli a terméket. Amennyiben panasszal kívánsz élni, írj nekünk e-mailben az info@alibutor.hu címre, és munkatársunk a lehető leghamarabb, de legkésőbb 5 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot.

Garancia időtartama a termék értékétől függően:

– 10.000-100.000 Ft között 1 év

– 100.000-250.000 Ft között 2 év

– 250.000 Ft felett 3 év

A szavatosság érvényességének feltételei:

– A bútor összeszerelése során a vevő követi a bútor összeszerelésére vonatkozó utasításokat;

– A terméket rendeltetésszerűen használták és kezelték;

– A garancia kiterjed a termék minőségének bármely sérülésére, amely a gyártó vagy a szállító hibájából fakad.

– A Vevő szavatossági, illetve garanciális igényeit kizárólag a vásárláskor kapott eredeti és a teljes vételár kifizetését igazoló számla bemutatása esetén érvényesítheti. A szavatosság, illetve garancia nem terjed ki az olyan hibákra, melyek arra vezethetőek vissza, hogy:

 • A vásárló nem tartotta be a bútor összeszerelésére és szállítására vonatkozó utasításokat;
 • a termék a vevő hibájából kifolyólag sérült;
 • a hiba a vásárlás pillanatában fennállt, a vevőnek erről tudomása volt (pl. értékcsökkentett termékek)
 • a bútor előre nem látható körülmények miatt sérült (vis major);
 • ha házhoz szállítást nem az Eladó megbízottjai végezték, (Vevő általi szállítás közben történt sérülésekért az Eladó felelősséggel nem tartozik.)
 • A csomagolóanyag nem szakszerű eltávolításával okozott sérülésekért az eladó csak akkor felel, ha a csomagolóanyag eltávolításában megbízottja, vagy munkavállalója működött közre.
 • a lapra szerelt bútorok elemei és alkatrészei a Vevő vagy az általa megbízott más személy összeszerelése közben sérültek meg. (Ebben az esetben Vevő tudomásul veszi, hogy a sérült elemek cseréjére és pótlására kizárólag térítés ellenében kerül sor.)
 • a bútort megváltoztatták, átalakították
 • a bútort nem rendeltetésszerűen használták, A rendeltetésszerű használat körébe tartozik a bútorvevőáltali elhelyezése, tárolása körülményeinek megfelelő biztosítása is

Vevő a számla átvételével kijelenti és igazolja, hogy az általános szerződési feltételeket átolvasta, megértette, és mint szerződéses akaratával mindenben megegyezőt elfogadja, ugyanakkor a magyar nyelvű garanciális ismertetőt,  PDF formátumban átvette, és elfogadta.

Gyakori kérdések

Áruházunk csak online formában működik, így fizikai boltba nincs lehetőség betérni.

Ez semmiképpen se tántorítson el a vásárlási szándékodtól ugyanis termékeink professzionális fotózás által lettek digitalizálva, hogy a lehető legjobban adja vissza a bútor eredeti kinézetét, így csak nagyon csekély lehet az eltérés a valóság és a digitális kép között.
Ha esetleg valamelyik termékünkről több információt szeretnél megtudni, keress fel minket elérhetőségeink egyikén.

Az átlagos szállítási idő legtöbb termékünknél(amennyiben van raktáron, erről elérhetőségeinken tudsz további információt kérni) 7-14 munkanap. 

Amennyiben egy termékből nem találtál megfelelő méretet, vagy színt, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és megpróbálunk segíteni, esetleg egyedi gyártásban elkészíteni a kiválasztott terméket (bizonyos termékeket csak a feltüntetett méretben/színben van lehetőség vásárolni).
Termékeink nagy része sorozatgyártásban kerül előállításra, így az egyedi kéréseknek ezen termékek esetén nem tudunk eleget tenni. 

Amint elkezdjük egy megrendelés feldolgozását, a megadott telefonszámon fogunk felkeresni, ahol minden adatot leegyeztetünk, így nincs más dolgod, mint várni a hívásunkat.

Amennyiben nem szeretnéd megvárni amíg felkeresünk, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk egyikén!

Termékeink nagy részét előre, gondosan kiválogatott beszállítók által szerezzük be, amik az igazi prémium minőséget képviselik. 

Amennyiben nincs feltüntetve az akció/leárazás dátuma, úgy az a készlet erejéig tart. A készletről érdeklődj kollégánknál, elérhetőségeink egyikén.

Bútorboltunk csak online formában működik, személyes átvételre üzletben nincs lehetőség.

A rendelésed leadhatod weboldalunkon, e-mailben, illetve telefonon keresztül. Amennyibe segítségre van szükséged, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Mivel weboldalunkon több ezer termék szerepel, így a termékeink kezelését, feltöltését, frissítését automatizáltuk, így előfordulhat, hogy egy termék hibásan került feltöltésre, például 1 Ft-ért. Fontos tudni, hogy a rendelésed csak akkor megerősített, miután kollégánk felkeresett téged telefonon, utána a szerződés megkötöttnek minősül. Megértésed köszönjük!

Semmi probléma, keress fel minket elérhetőségeink egyikén, és kedves, segítőkész kollégánk a legalapvetőbb kérdésedre is professzionális, informatív választ fog adni. 
Nálunk az ügyfél elégedettsége az első!