Ajánló

Egy igazán jó matrac megváltoztathatja az életünket

Egy igazán jó matrac megváltoztathatja az életünket

Ahogy a jól ismert mondás is tartja, a legfontosabb dolog az életben az egészség. Azonban amikor arról van szó, hogy tényleg fókuszálunk-e annyira, mint kellene / lehetne, akkor már egészen mást találunk sok embernél. A kényelem és az egészség sokszor kevéssé függ össze, mint akkor, amikor az évente egyszer, esküvőre felvett ünnepélyes nadrág, szoknya vagy cipő mennyire is szorít, de egy matrac esetében a kényelem és az egészség nagyon is korrelál. Mindnyájan tudjuk a különbséget egy jól átaludt éjszaka és egy kínkeserves éjszaka után eltöltött nap között. Egy prémium matrac nagyban elősegítheti azt, hogy sokkal kevesebbszer kelljen egy kemény éjszaka után egy olyan napot eltöltenünk, amikor “ködfüggönyön” át nézzük csak a világot.

A prémium matracok kategóriájában is nagyon sok különböző terméket találunk, az egyik prémium kategórás darab a Xelar Dream matrac, ami 120 kg-ig nagyszerű választás, megfelelő háttámaszt nyújt, kíméli a gerincet, a felső szivacsrétege formázott és találunk benne rezgéscsillapító réteget is. Összesen nyolc réteges kialakítása nagyban segíti az éjszakai alvást és pihenést. A cikk írásának a pillanatában ez a termék akciós is.

De attól függően, hogy inkább a puha vagy keményebb matracokat kedveljük, érdemes lehet végignézni több prémium darabot is, mint a Perfetto Prémium matracot, amely kiváló választás lehet azoknak, akik elérhető áron keresnek prémium matracot, azonban itt arra is figyelni kell, hogy a terhelhetősége 90 kg-os. Ez tricot szövettel került kialakításra, formatartó kivitelezésű és csakúgy, mint a Xelar Dream, ez a matrac is gerinckímélő.

Egy magasabb árkategóriájú, de igazán créme-de-la-créme darab a Prémium Mio Sogno (az én álmom) matrac, amely 150 kg-ig terhelhető, és amely Cool-Max kötött textil fedőrétege távol tartja a baktériumokat és poratkákat, amelyben Dacron szivacsot találunk és 14 rétegével ez abszolút gerinckímélő, csillapítja a rezgéseket és a tökéletes kényelmet kínálja a rajta alvó(k)nak.

Hadd jegyezzük meg még egyszer: ne feledjük, hogy az egészség az első és az alvás és a matracok esetében közvetlen a kapcsolat a kényelmes alvás és az egészséges nappalok között.