Ajánló

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál – 2021

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál - 2021

Ebben a cikkben összeválogattuk neked a legnépszerűbb ágyainkat, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

Cikkünkben találni fogsz ágykereteket, franciaágyakat, és boxspring ágyakat is, így biztosan találni fogsz egy neked megfelelő terméket.

1. Michigan ágykeret fiókokkal

michigan ágykeret

Összeállításunkat a legnépszerűbb, legtöbbet eladott ágykeretünkkel kezdjük, amely mellesleg még pénztárca barát is.

A Michigan ágykeretet vásárlóink legfőképpen az ára, és kivitele miatt választják, hisz két fiókkal, és egy nyitott rakodótérrel rendelkezik, ahol kényelmesen, és stílusosan tárolhatod az ágyneműket.

A Michigan ágykeret elérhető sonoma tölgy és fehér színben, így tökéletesen beillesztheted hálószobád bútorzatába, hisz a fehér szín nagyon jól passzol a legtöbb másik színhez. Az ágykeret két méretben kapható: 90×200 cm, 140×200 cm.

A 90×200-as kivitel tökéletes lehet egy személynek alvásra, de legfőképpen vendégágynak szokták vásárolni, így ha vendég, vagy esetleg unoka érkezik, akkor nem lesz probléma az elszállásolással sem.

A 140×200-as kivitel olyanoknak ajánlott, akik szeretik elfoglalni az egész ágyat kényelmük érdekében, viszont két főnek már nem nyújt túl nagy komfort érzetet, így ha két személyes ágyat szeretnél vásárolni, akkor neked a 160×200-as kivitel lesz a tökéletes választás, ahol nem kell aggódni a hely hiány miatt.

A Michigan ágykeret jelenlegi kedvező ára fehér színben, és 140×200-as kivitelben most 64.467.-Ft.

Fontos megjegyezni, hogy a Michigan ágykerethez nem jár sem matrac, sem ágyrács, így azt mindenképpen szükséges hozzá vásárolni. Ehhez a típusú ágykerethez a Monna ágyrácsot ajánljuk, de bármilyen más hasonló paraméterű ágyráccsal is tökéletesen funkcionál.

A Michigan ágykereteinket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

2. Gabriela ágykeret

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál - 2021

A Gabriela ágykeret a legkedvezőbb árral rendelkező ágykeretünk, ilyen árkategóriában nagyon nehezen talál az ember hasonló kivitelű terméket, így nem véletlenül a Gabriela ágykeret a második legnépszerűbb ágyunk. Az ágykeret két színben elérhető: wotan tölgy/fehér és sonoma tölgy/fehér színben, illetve 160×200-as és 180×200-as kivitelben.

Ha nagyon megtetszett a Gabriela ágykeret stílusa, és éppen egy egész hálószobát szeretnél berendezni, akkor figyelmedbe ajánlom a Gabriela hálószoba szettünket, amely magába foglalja a gardróbot, ágyat, és két darab éjjeliszekrényt, illetve amennyiben szükséges, még egy komóddal is ki tudod egészíteni a szettet, amit külön tudsz megvásárolni. Ha szeretnéd megtekinteni a Gabriela termékcsaládunkat:

Akkor kattints erre a szövegre.

Ha csak egy kedvező árral rendelkező ágykeretet keresel, ami stílusos is, akkor tökéletes választás lesz számodra a Gabriela ágykeretünk, amely most 160×200-as méretben csak 45.828.-Ft!

Fontos megjegyezni, hogy a Gabriela ágykerethez nem jár sem matrac, sem ágyrács, így azt mindenképpen szükséges hozzá vásárolni.

A Gabriela ágykereteinket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

3. Alfa franciaágy

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál - 2021

Ha nem szeretnéd túl bonyolítani az ágy vásárlást, és csak egy sima franciaágyra volna szükséged, amin aludni szeretnél, akkor nem is kell keresned tovább, az Alfa franciaágy lesz a neked megfelelő választás!

Ehhez az ágyhoz nem szükséges sem ágyrácsot, sem matracot vásárolni, így az ágy megrendelése után semmi teendőd nincs ezzel kapcsolatban.

Az Alfa franciaágy ágyneműtartós, szövet borítású, és 3 különböző színű mintával kérhető. Sajnos ez a franciaágyunk csak egy méretben elérhető, ami 160×200 cm, így ha esetleg nagyobbra, vagy kisebbre volna szükséged, akkor tovább kell keresgélned. Az ágy fekvőfelülete rugós, így ha nem szereted a kemény fekvésű ágyakat, akkor szuperül fogsz aludni az Alfa franciaágyon. Ha egészségügyi okokból kemény fekvőfelületű ágyra volna szükséged, akkor az Alfa franciaágy számodra nem a megfelelő választás, így ilyen esetekben mi mindig ágykeretet szoktunk ajánlani, ami kiegészíthető az igényeidnek megfelelő matraccal.
Az Alfa franciaágy ára most csak 93.700.-Ft.

Röviden összefoglalva: Az Alfa franciaágy azoknak ajánlott, akik nem szeretnének túl sok időt eltölteni az ágyvásárlással, és egy kedvező árú, egyszerű kivitelű franciaágy teljesen megfelel az igényeiknek.

Az Alfa franciaágyunkat erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

4. Santola ágy ágyneműtartóval, ágyráccsal

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál - 2021
160×200 cm-es Santola ágy, ágyneműtartóval

Ezennel összeállításunk végére érkeztünk a modern dizájnnal rendelkező Santola ággyal, amely minőségi szövettel borított, és fiókos ágyneműtartóval rendelkezik.

A Santola ágy két méretben rendelhető: 160×200 és 180×200 cm. A 160×200-as kivitel ára: 169.461.-Ft.

Ha szeretnél egy ízléses, olasz stílussal megáldott ágyon nyugovóra térni, és ha nem szeretnél hasra csapva ágyat vásárolni, ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, ha nem szeretnél kompromisszumot kötni, és hosszabb távon gondolkozol, akkor a Santola ágykeret a tökéletes választás számodra!

A Santola ágykeretünket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.