Ajánló

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál

Ebben a cikkben összeválogattuk neked a legnépszerűbb ágyainkat, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

Cikkünkben találni fogsz ágykereteket, franciaágyakat, és boxspring ágyakat is, így biztosan találni fogsz egy neked megfelelő terméket.

1. Michigan ágykeret fiókokkal

ágy

Összeállításunkat a legnépszerűbb, legtöbbet eladott ágykeretünkkel kezdjük, amely mellesleg még pénztárca barát is.

A Michigan ágykeretet vásárlóink legfőképpen az ára, és kivitele miatt választják, hisz két fiókkal, és egy nyitott rakodótérrel rendelkezik, ahol kényelmesen, és stílusosan tárolhatod az ágyneműket.

A Michigan ágykeret elérhető sonoma tölgy és fehér színben, így tökéletesen beillesztheted hálószobád bútorzatába, hisz a fehér szín nagyon jól passzol a legtöbb másik színhez. Az ágykeret három méretben kapható: 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm.

A 90×200-as kivitel tökéletes lehet egy személynek alvásra, de legfőképpen vendégágynak szokták vásárolni, így ha vendég, vagy esetleg unoka érkezik, akkor nem lesz probléma az elszállásolással sem.

A 140×200-as kivitel olyanoknak ajánlott, akik szeretik elfoglalni az egész ágyat kényelmük érdekében, viszont két főnek már nem nyújt túl nagy komfort érzetet, így ha két személyes ágyat szeretnél vásárolni, akkor neked a 160×200-as kivitel lesz a tökéletes választás, ahol nem kell aggódni a hely hiány miatt.

A Michigan ágykeret jelenlegi kedvező ára fehér színben, és 160×200-as kivitelben most 66.843.-Ft.

Fontos megjegyezni, hogy a Michigan ágykerethez nem jár sem matrac, sem ágyrács, így azt mindenképpen szükséges hozzá vásárolni. Ehhez a típusú ágykerethez a Monna ágyrácsot ajánljuk, de bármilyen más hasonló paraméterű ágyráccsal is tökéletesen funkcionál.

A Michigan ágykereteinket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

2. Gabriela ágykeret

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál
Gabriela hálószoba szett sonoma tölgy színben

A Gabriela ágykeret a legkedvezőbb árral rendelkező ágykeretünk, ilyen árkategóriában nagyon nehezen talál az ember hasonló kivitelű terméket, így nem véletlenül a Gabriela ágykeret a második legnépszerűbb ágyunk. Az ágykeret két színben elérhető: wotan tölgy/fehér és sonoma tölgy/fehér színben, illetve 160×200-as és 180×200-as kivitelben.

Ha nagyon megtetszett a Gabriela ágykeret stílusa, és éppen egy egész hálószobát szeretnél berendezni, akkor figyelmedbe ajánlom a Gabriela hálószoba szettünket, amely magába foglalja a gardróbot, ágyat, és két darab éjjeliszekrényt, illetve amennyiben szükséges, még egy komóddal is ki tudod egészíteni a szettet, amit külön tudsz megvásárolni. Ha szeretnéd megtekinteni a Gabriela termékcsaládunkat:

Akkor kattints erre a szövegre.

Ha csak egy kedvező árral rendelkező ágykeretet keresel, ami stílusos is, akkor tökéletes választás lesz számodra a Gabriela ágykeretünk, amely most 160×200-as méretben csak 39.832.-Ft!

Fontos megjegyezni, hogy a Gabriela ágykerethez nem jár sem matrac, sem ágyrács, így azt mindenképpen szükséges hozzá vásárolni.

A Gabriela ágykereteinket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

3. Alfa franciaágy

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál

Ha nem szeretnéd túl bonyolítani az ágy vásárlást, és csak egy sima franciaágyra volna szükséged, amin aludni szeretnél, akkor nem is kell keresned tovább, az Alfa franciaágy lesz a neked megfelelő választás!

Ehhez az ágyhoz nem szükséges sem ágyrácsot, sem matracot vásárolni, így az ágy megrendelése után semmi teendőd nincs ezzel kapcsolatban.

Az Alfa franciaágy ágyneműtartós, szövet borítású, és 3 különböző színű mintával kérhető. Sajnos ez a franciaágyunk csak egy méretben elérhető, ami 160×200 cm, így ha esetleg nagyobbra, vagy kisebbre volna szükséged, akkor tovább kell keresgélned. Az ágy fekvőfelülete rugós, így ha nem szereted a kemény fekvésű ágyakat, akkor szuperül fogsz aludni az Alfa franciaágyon. Ha egészségügyi okokból kemény fekvőfelületű ágyra volna szükséged, akkor az Alfa franciaágy számodra nem a megfelelő választás, így ilyen esetekben mi mindig ágykeretet szoktunk ajánlani, ami kiegészíthető az igényeidnek megfelelő matraccal.
Az Alfa franciaágy ára most csak 74.340.-Ft.

Röviden összefoglalva: Az Alfa franciaágy azoknak ajánlott, akik nem szeretnének túl sok időt eltölteni az ágyvásárlással, és egy kedvező árú, egyszerű kivitelű franciaágy teljesen megfelel az igényeiknek.

Az Alfa franciaágyunkat erre a szövegre kattintva tekintheted meg.

4. Santola ágy ágyneműtartóval, ágyráccsal

TOP 4: Legnépszerűbb ágyak az AliBútornál
160×200 cm-es Santola ágy, ágyneműtartóval

Ezennel összeállításunk végére érkeztünk a modern dizájnnal rendelkező Santola ággyal, amely minőségi szövettel borított, és fiókos ágyneműtartóval rendelkezik.

A Santola ágy két méretben rendelhető: 160×200 és 180×200 cm. A 160×200-as kivitel ára: 121.368.-Ft.

Ha szeretnél egy ízléses, olasz stílussal megáldott ágyon nyugovóra térni, és ha nem szeretnél hasra csapva ágyat vásárolni, ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, ha nem szeretnél kompromisszumot kötni, és hosszabb távon gondolkozol, akkor a Santola ágykeret a tökéletes választás számodra!

A Santola ágykeretünket erre a szövegre kattintva tekintheted meg.